Hans van Uem (adviseur)

Hans van Uem inventariseert in de eerste plaats uw behoefte aan nazorg en activeert indien nodig een zorgverleningstraject. Daarnaast zorgt Hans voor de praktische uitvoering van bijvoorbeeld het afhandelen of opheffen van verzekeringen en het regelen van bank- en belastingzaken. Deze praktische nazorg is gratis.

 

Over Hans

Mijn naam is Hans van Uem. Ik werk sinds 2013 als zelfstandig adviseur binnen mijn eigen onderneming Focus op Financiën. Ik ben geboren in 1964 in Zevenaar. In 2002 ben ik met mijn vrouw en onze twee kinderen verhuisd naar Doetinchem.

Anderen typeren mij als een ‘mensenmens’: ik verdiep mij in de mensen waar ik voor werk. Dat doe ik voor ondernemers, maar ook voor anderen die in moeilijke tijden een beroep op mij doen. deze betrokkenheid bij u is vertaald naar alle diensten die Focus op Financiën aanbiedt.

 

Hans van Uem biedt hulp bij:

1. inventarisatie situatie en nazorg behoefte

2. activeren van zorgverlening (WMO – rouwverwerking – thuiszorg) dmv telefonisch contact

3. praktische uitvoering van:

 • banken en machtigingen
 • automatische incasso’s
 • creditcards
 • facturen en nota’s
 • abonnementen, lidmaatschappen en contributies
 • huurcontract of hypotheek
 • telefoon, kabel en internet
 • gas, elektra en water
 • verzekeringen
 • nabestaandenpensioen en uitkeringen
 • huurtoeslag en zorgtoeslag
 • voormalig werkgever, uitkeringsinstantie of pensioenfonds op de hoogte stellen
 • aanvragen overlijdensuitkering
 • post door laten sturen