Nazorg

Als iemand in de naaste omgeving overlijdt dan heeft dat een enorme impact op het leven van de nabestaande(n). En die impact stopt niet na de uitvaart. Er moeten wellicht nog praktische zaken geregeld worden, wat net zo overweldigend kan zijn als de emotionele kant van een overlijden, of misschien heeft u gewoon behoefte aan een gesprek over de afgelopen periode of over wat er nu allemaal op u afkomt. Daarom stopt mijn dienstverlening niet na de uitvaart, omdat ik weet dat nabestaanden dan te maken krijgen met bijvoorbeeld het afwikkelen van administratieve, financiële, maatschappelijke en soms ook juridische zaken.

Zodra u daar aan toe bent kijken we samen terug op de periode rondom de uitvaart. Misschien wilt u een dankbetuiging versturen of informatie over de asbestemming of een grafmonument. Én, indien gewenst, breng ik u in contact met een of meerdere specialisten die u kunnen ondersteunen en begeleiden bij de afhandeling van praktische zaken. Deze nazorg wordt u kosteloos aangeboden en verplicht u tot niets.

Neem gerust contact met mij op als u denkt dat ik u kan helpen met advies, het beantwoorden van eventuele vragen of een stukje nazorg in welke vorm dan ook.

Adviseur

Hans van Uem inventariseert in de eerste plaats uw behoefte aan nazorg en activeert indien nodig een zorgverleningstraject. Daarnaast zorgt Hans voor de praktische uitvoering van bijvoorbeeld het afhandelen of opheffen van verzekeringen en het regelen van bank- en belastingzaken.

Meer over Hans van Uem

Notaris

Aletta Laarberg nodigt u uit voor een vrijblijvend, informatief gesprek zodat u kunt bepalen of het nodig is om een notaris in te schakelen voor het afwikkelen van eventuele juridische kwesties na de uitvaart. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Meer over Aletta Laarberg