Voorregeling

In een persoonlijk gesprek kan ik u, kosteloos en geheel vrijblijvend, meer vertellen over wat er bij een uitvaart komt kijken. Ook kan ik tijdens het gesprek uw wensen inventariseren, advies geven, vragen beantwoorden en een indicatie geven van de te verwachten kosten van de uitvaart.

Het gratis boekje ‘Mijn Uitvaartwensen’ biedt de mogelijkheid om wensen en voorkeuren omtrent uw uitvaart aan te geven. U kunt zelf bepalen wat u wilt invullen. Wanneer u het nog niet weet of twijfels heeft over bepaalde onderwerpen, kunt u deze later altijd nog invullen, aanvullen of wijzigen. Het omschrijven van uw wensen kan rust geven. Bovendien kan het uw naasten later veel zorg uit handen nemen en makkelijker maken om beslissingen te nemen bij het regelen en uitvoeren van uw uitvaart. Dat kan in zo’n verdrietige periode een hele geruststelling voor ze zijn. Het is raadzaam om uw naasten op de hoogte te brengen dat u dit document heeft ingevuld en waar u het opbergt; bijvoorbeeld bij uw verzekerings- en waardepapieren. Zo weet u zeker dat uw nabestaanden het kunnen vinden op het moment wanneer dat nodig is. Ook kunt u bij het invullen van uw wensen overleggen met uw naaste familie.

Misschien wilt u hulp bij het invullen van ‘Mijn Uitvaartwensen’. Ik help u graag en kan u in een persoonlijk gesprek informeren en adviseren over de mogelijkheden omtrent een uitvaart. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u verder tot niets.

Alle reden om contact met mij op te nemen als u een voorregeling, algemene informatie of het boekje ‘Mijn Uitvaartwensen’ wilt.